ddw2014

Ook dit jaar  staat RoeCoe op de Dutch Design Week in Eindhoven!

Sinds deze zomer heeft Coen een nieuwe werkplek voor zijn ontwerpstudio Danckmer waar RoeCoe onderdeel van is. De studio is gevestigd op Sectie C een groot terrein met verschillende panden voor creatieve ondernemers. De DDW route leidt ook naar deze inspirerende plek.  Op het terrein kun je een plattegrond krijgen en er zijn verschillende eet-mogelijkheden.

RoeCoe is te vinden in Vleugel-S. Verschillende jonge ontwerpers hebben daar een tentoonstelling gecreëerd met hun werk. Vervlindering en Vogeltrek zijn present en kan je hier ook kopen.

Ook is Vervlindering weer te koop in de DDW-shop op Strijp-S.

 

 

Meer info over Sectie C

Aan de oostkant van Eindhoven, in de luwte van de stad, broeit iets. Het hele jaar door zijn hier zo’n 100 creatieven bezig de wereld te verrijken met hun kijk op de wereld. Tijdens de Dutch Design Week staan de deuren van de ateliers, werkplaatsen en studio’s wagenwijd open. Als bezoeker stap je binnen in de grenzeloze wereld van makers, hun werk en de energie die daarbij vrijkomt. Sectie-C ademt vrijheid, ambacht en gezamenlijkheid. Er staat altijd iets te gebeuren: een optreden, een ontmoeting, een workshop. Schuif aan voor een goed bord eten of neem een lekker tussendoortje. De tap is open, er treden bands op en tegen de avond gaan de vuurkorven aan. Daarmee is Sectie-C dé plek om een DDW-dag af te sluiten.

RoeCoe op DDW2014