RoeCoe voorbereiding 1M2

Aankomende week staat RoeCoe op Eén vierkante meter in Zelzate in België.

Dit evenement wordt jaarlijks gehouden in het Klooster dat natuurlijk groot genoeg is voor een dergelijk evenement/ markt. Maar de organisatie gaat niet voor het grootste evenement maar heeft een uitdagend concept bedacht. Ze streven naar een maximum aan kwaliteit en creativiteit per m². De deelnemers worden uitgedaagd hun stand zo aantrekkelijk mogelijk in te richten op een klein oppervlak van 1m² . En aan deze uitdaging doen wij graag mee!

We presenteren Vogeltrek en Vervlindering in onze ‘vierkante’ boom. Deze week zijn wij hard aan de slag gegaan met latten en planken om zo een mooie boom te creëren waar wij onze producten in kunnen hangen.

Tot zondag 30 november in Zelzate! Voor meer info neem een kijkje op de facebookpagina van Eén vierkante meter.

schets voor standconceptRoeCoe voorbereiding 1M2

RoeCoe voorbereiding 1M2 IMG_1163