LentiadeRoecoe staat dit jaar voor het eerst op de Lentiade!

In het Lingebos bij Vuren wordt deze voorjaarsfair jaarlijks gehouden. Dit jaar viert zij haar 5-jarig jubileum van vrijdag 11 t/m zondag 13 april met extra activiteiten. Er is muziek, een taartendecoratiewedstrijd, lekker eten, er zijn 135 kramen met leuke koopjes, een draaimolen en zelfs een kinderboerderij. Leuk dagje weg voor jong en oud.

Roecoe huurt een marktkraam en verkoopt Vogeltrek en Vervlindering. We hebben weer een heleboel mooie bordjes verzameld om vogelvoederbordjes van te maken. We verpakken ze in een mooie doos om iemand of je zelf cadeau te doen. De vlinderkaarten hebben we inmiddels in 5 verschillende kleuren. Op de Lentiade verkopen wij deze fleurige kaarten in een set voor een speciale beursprijs van 12 euro. Elke kleurencombinatie is mogelijk en mag je zelf kiezen.
Geen tijd om naar de beurs te komen? Geen probleem! Stuur je beursbestelling voor 1 mei naar info@roecoe.nl en ontvang de kaarten thuis.

Je vindt ons tegenover de kinderboerderij en wij zijn te herkennen aan de vlinders in de bomen!

Voor meer informatie: http://www.eventotaal.nl/website/

 

vervlinderingIMG_8304